Toffe interieurmerken top 3

Je interieur is belangrijk, want het bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt in je eigen huis. Je interieur is daarom belangrijk voor je gemoedstoestand in huis, en dat is dan ook de reden waarom mensen graag bezig zijn hun interieur mooier, gezelliger en sfeervoller te maken. Let maar eens op: waar je ook komt, het interieur van iemands huis is vrijwel altijd een afspiegeling van iemands karakter.

Omdat veel mensen eens in de zoveel tijd hun interieur ietwat willen aanpassen, vertellen wij je graag wat de 3 leukste interieurmerken zijn volgens ons…

1. MuutoMuuto

Nooit van gehoord? Dat kan kloppen, want zo bekend is Muuto namelijk helemaal niet. En dat is eigenlijk heel zonde, want Muuto is wel heel erg cool. Waarvoor je het merk moet hebben? Eigenlijk hun gehele collectie: vazen, kussens, kandelaars. Benieuwd geworden: check Muuto op Fonq!

2. Cottonacottona

Een merk wat absoluut in opkomst is binnen de interieurbranche: Cottona! Cottona produceert tafelmode. Denk aan tafelkleden, tafellakens en tafellopers. Maar ook accessoires zoals stoffen placemats, servetringen en linnen servetten. Cottona is exclusief verkrijgbaar in hun eigen tafelkleden webshop. Wie een Cottona koopt, is gegarandeerd van goede kwaliteit, een snelle levering en écht een product waar je jarenlang gezellige diners van hebt… en dat alles voor een hele mooie, betaalbare prijs!

3. FatBoyfatboy

Ooit groot en bekend geworden dankzij hun enorm bekende zitzakken… maar tegenwoordig is FatBoy nog veel meer. Ze staan bekend om hun leuke tafellampjes bijvoorbeeld, en hun spraakmakende, bijzondere vloerkleden. Ook de moeite waard om eens te bekijken: hun ‘Baboesjka’s’. Dat zijn een soort poefjes, maar dan bestaande uit opgestapelde, kleurige kussens. Heel leuk!