Buddha to Buddha sieraden

buddhatobuddha_hpEen nieuwe trend is geboren: Buddha to Buddha sieraden! Deze sieraden zijn de afgelopen maanden echt in opmars geweest en de vraag blijft groeien. Dat is ook niet echt verwonderlijk, want deze handgemaakte sieraden zijn echte trendsetters. Buddha to Buddha sieraden staat al jarenlang bekend om het maken van prachtige en unieke werkjes. De laatsten jaren is de populariteit van deze sieraden enorm gegroeid, dit is vooral te wijten aan de nieuwe jongerenlijn sinds 2008. Dames kunnen genieten van verschillende armbanden, ringen en oorbellen en ook voor mannen zijn er verscheidende armbanden beschikbaar.

Herkomst van de Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha sieraden hebben, zoals de naam al doet vermoeden, echte boeddha’s als inspiratie gebruikt. Dit verklaart ook de breedte van de armbanden. De aanbieder van deze sieraden probeert het tijdloze karakter van haar sieraden het meest te laten blijken. De Buddha to Buddha sieraden zijn zowel verkrijgbaar in een webwinkels als in verschillende winkels. Buddha to Buddha sieraden heeft overigens zelf ook eigen filialen in Hoorn en in Bloemendaal.

Buddha-to-Buddha

Buddha to Buddha sieraden – de juniorlijn

Al jarenlang waren de Buddha to Buddha sieraden ontzettend populair onder dames en heren, maar sinds kort is er ook een speciale juniorenlijn. Deze is speciaal voor kinderen gecreëerd en winnen aan populariteit. Zelfs in televisieprogramma’s over kinderen zien we steeds vaker terug. Zo werden de Buddha to Buddha sieraden al geshowd in de eerste Voice Kids-editie. Er zijn niet alleen armbanden beschikbaar voor kinderen, maar ook verschillende hangers en pendels.