Alles over parfum

parfumIk ben gek op parfum, of liever gezegd, van eau de toilette. Je kunt me geen groter plezier doen dan met een nieuw parfum als cadeau. Oke, wel eentje die ik lekker vindt natuurlijk. Dat laatste maakt het soms best moeilijk voor een ander om een geschikt parfum te kopen. Maar daar heb ik wat op gevonden!

Keuze op basis van ingrediënten

Inmiddels heb ik door wat voor ingrediënten een parfum voor mij vaak lekker maken. Op parfum-vergelijk.nl kun je bij bijna ieder parfum zien uit welke ingrediënten een parfum is opgebouwd. Handig, want dan kun je gewoon je favoriete ingrediënten aan mensen doorgeven en kunnen ze op basis daarvan een redelijk veilige keuze maken. Je kunt de site dus ook gebruiken om de ingrediënten van je favoriete parfums op te zoeken.

Parfumpersoonlijkheid

Iets wat wat minder serieus, maar wel leuk om te doen is is de parfumpersoonlijkheidstest van parfum-vergelijk. Deze test vind je op de facebook-pagina van de site. Op de facebook pagina vind je ook alle artikelen die op het blog De Parfumkrant worden gepost en ander parfumnieuws van over de hele wereld. Zelf ben ik nou ook weer niet zo’n parfum-o-fiel dat ik alles over parfum hoef te weten, maar mocht jij daar wel interesse in hebben: je vindt er alles!

Prijzen vergelijken

Je kunt op parfum-vergelijk meteen de prijzen van parfums vergelijken. De plek waar je het parfum het goedkoopst kunt kopen staat bovenaan. Helaas zijn sommige parfums maar op 1 plek te vinden. Je kunt natuurlijk altijd nog even googelen of je nog ergens anders dit parfum goedkoper vindt.