I ♥ Design

design interieurQua inrichting hou ik van design. Het hoeft niet zozeer strak te zijn, want dat is waar de meeste mensen aan denken als ze het woord design horen, maar wel van inventief, origineel en uniek. Helaas vallen de meeste designartikelen niet binnen mijn budget. Maar er zijn enkele online shops die zeer betaalbare designproducten verkopen. In dit artikel bespreek ik drie van mijn favorieten.

D-signverlichting.nl

D-signverlichting.nl is een online shop in allerlei soorten verlichting. Binnenverlichting,  buitenverlichting, tafellampen, plafondlampen, hanglampen, vloerlampen, schilderijverlichting en ga zo  maar door: je vindt er alles zo ongeveer alle soortewn verlichting die je je maar kunt bedenken. Of je nu je hele interieur gaat (re)stylen, of dat je alleen een leuke blikvanger zoekt, bij d-signverlichting vind je vast wat je zoekt.

Betaalbaar-design,nl

De naam zegt het al: bij Betaalbaar-design.nl vind je betaalbaar designmeubilair. Veel keuze hebben ze niet, maar zelf ben ik helemaal fan van model 066 en 092. Toegegeven, erg goedkoop is het nog steeds niet, maar je hoeft de investering maar één keer te doen en je zult jarenlang een blikvanger in je (woon)kamer hebben staan.

Goedkoopinrichten.nl/design

En dan is er Goedkoopinrichten.nl/design. Deze webshop verkoopt niet alleen designmeubelen, maar ook ‘normaal’ meubilair voor een lage prijs. De prijs is zo laag omdat het allemaal gebruikte artikelen zijn: tweedehands dus. Alle artikelen zijn direct vanuit voorraad leverbaar en de prijs varieert momenteel van € 45,- tot € 599,-, maar uiteraard is dit afhankelijk van het aanbod.