Ken jij de Glossybox al?

Glossybox.image_.background-300x230Jongens, dit artikel is niet aan jullie gericht. Maar alle meiden daar: opgelet! Er is namelijk een nieuw concept op de (online) markt waar ik en ik denk heel vrouwelijk Nederland blij van wordt: de Glossybox. Met de glossybox krijg je iedere maand nieuwe beautyproducten thuisgestuurd. Dus als jij van cremes, make-up en verzorgingsproducten houdt is dit echt wat voor jou.

Het abonnement

De glossybox kost € 12,45 per maand (exclusief verzendkosten). Voor dat geld krijg je een beautypakket op maat. Dat wil zeggen: je kunt zelf je interesses en je leeftijd opgeven en dan wordt het pakket op jouw smaak aangepast. Je krijgt een pakket met luxe monsters en/of volledige producten. Kies je een abonnement voor meerdere maanden, dan betaal je per maand minder. Zo kost een abonnement voor 6 maanden maar € 64,75.

Moederdag cadeau

Je kunt de glossybox ook cadeau doen. Zo hebben ze nu een actie voor moederdag. Speciaal voor je moeder kun je eenmalig een glossybox bestellen. Voor € 14,95 krijg je de box thuisgestuurd. De box is uiteraard afgestemd op moederdag. Je moeder zal er ongetwijfeld erg blij mee zijn!. En vind je het cadeau te duur? Dan kun je het natuurlijk prima samen met je broer, zus, of vader geven. Of nog leuker: geef je moeder met z’n allen een abonnement van bijvoorbeeld 3 maanden cadeau! Dan kan je moeder 3x genieten van een pakket vol luxe beautyproducten.