Koninklijke Speelhuisjes

SpeelhuisjeNet als het merendeel van de volwassenen zou ik af en toe nog best eens willen dat ik een kind was. Doen waar je zin in hebt, nergens de consequenties voor te hoeven dragen en al helemaal geen verantwoordelijkheden…

Natuurlijk, zo ideaal vond ik het als kind helemaal niet om kind te zijn. ‘Was ik maar volwassen, dan kon ik zelf bepalen hoeveel ik snoep en hoelaat ik naar bed ga,’ dacht ik toen. Hoe dan ook, als je kijkt naar de speelhuisjes van Royal Toys, dan bén je gewoon weer even kind.

Koninklijk

speelhuis rozeSommige speelhuisjes van Royal Toys zien er echt uit als kleine paleisjes. En speelhuisJES zou ik ze niet echt willen noemen, met afmetingen van in sommige gevallen 3,05 x 5,5 meter groot. Dat is toch ruimer dan menige studentenkamer is! Goedkoop zijn ze dan ook niet, deze speelhuisjes. Maar, voor dat geld heb je wel een speelhuisje dat vanuit Amerika geïmporteerd, en volledig handgemaakt is. Alle speelhuisjes zijn van hoogwaardige kwaliteit hout gemaakt, zodat ze jaren meegaan. De kleur van je speelhuisje kun je zelf kiezen, dat wil zeggen, je kunt kiezen uit een kleurencombinatie tussen een van de 17 mogelijke kleuren. Dus als je kind niet zo van het prinsessen-roze is, dan laat je je paleis gewoon uitvoeren in piraten-zwart, of chocolade-bruin.

Auto voor de deur

speelvliegtuigMocht je nog wat extra te besteden hebben, dan zou ik er meteen zo’n mooie skelter bij bestellen. Hebben je prinsjes en prinsessen meteen een auto voor de deur 😉 Het assortiment aan skelters van Royal Toys is enorm. Er zitten skelters tussen die speciaal voor scholen worden gemaakt en skelters die meer bedoeld zijn voor thuisgebruik.

Als een vliegtuig je meer aanspreekt: voor € 520,- heeft je zoon of dochter een eigen vliegtuig tot zijn beschikking. Dit trapvliegtuig is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar.