Luxe S6 BS6ZWA hoes voor bescherming

luxe-s6-hoesDe Samsung S6 heeft een groot scherm en een dunne behuizing. Dit betekent dat het toestel, naast prima beeldkwaliteit en een fraai uiterlijk, ook kwetsbaar is. Het goede nieuws is dat er een hoesje op de markt is dat beschermd en ook nog een luxe uitstraling heeft.

Uitsparingen voor handigheidjes

Telefoonhoesjes zijn bedoeld om de telefoon te beschermen. Dat wil niet zeggen dat ze dat altijd doen. Het boekhoesje voor de Samsung Galaxy S6 BS6ZWA van B2CTelecom is gemaakt van goede kwaliteit plastic en past precies om de telefoon. Dit maakt dat hij op zijn plaats blijft zitten.

De uitsparingen in het hoesje maken dat de telefoon opgenomen kan worden, zonder het hoesje open te hoeven doen of verwijderd hoeft te worden. Voor alle handigheidjes zijn uitsparingen aanwezig: de knoppen, poorten, de tijd, het zien van het percentage van de accu, etc. Ook foto’s maken is mogelijk.

Luxe uitstraling

img (2)Het hoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren als goud, zwart en wit. De achterkant is echter gemaakt van een doorzichtig plastic. Dit maakt dat de achterkant van de telefoon gewoon zichtbaar is. Dit is goed nieuws, omdat je meestal niet voor niets gekozen hebt voor een bepaalde kleur.

De Samsung Galaxy S6 BS6ZWA is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een parelwitte en een platinum goude versie, een telefoon met een sjieke uitstraling.Logisch dus, dat je daar een luxe hoesje om heen doet. Het design van de telefoon is in ieder geval luxer dan van zijn voorgangers.

Wist je bijvoorbeeld dat de telefoon een samensmelting is van glas en metaal, geïnspireerd op ambachtelijke beroepen als glasblazen en metaalsmeden?

Keuze aan hoesjes

Het luxe boekhoesje is niet de enige hoes die bij B2C Telecom verkrijgbaar is voor de S6. Een ruim assortiment hoesjes is bij de webwinkel verkrijgbaar, in allerlei soorten en kleuren. Voordeel dat er dus voor elk wat wils beschikbaar is. Houd je van een hoesje dat flexibel en transparant is of heb je liever een variant waarin je ook pasjes kunt opbergen en waarin je de telefoon neer kan zetten?

Handig, als je een filmpje kijkt op je telefoon. Filmpjes kijken is op de nieuwe S6 goed te doen, door het grotere scherm en de fijnere beeldkwaliteit. De flexibele hoesjes zijn er in veel kleuren van de regenboog, de boekhoesjes met creditcard opbergmogelijkheid zijn er in diverse effen kleuren, maar ook in leuke printjes. Op nummer 1 blijft natuurlijk het luxe boekhoesje met de uitsparingen.

Universele accessoires

Nadeel van een nieuwe telefoon is dat er direct nieuwe accessoires nodig zijn. Sommige autohouders zijn echter universeel, waardoor die niet veranderd hoeft te worden. Ook voor laders geldt al enige tijd dat ze universeel zijn. Handig, als je met meerdere mensen in een huis woont, dan hoef je niet voor elke telefoon een andere lader op te zoeken.

Omdat telefoons vaak geleverd worden met een lader met usb-ingang, is een reisadapter een handige tool voor op vakantie. Twee of meerdere usb-ingangen zorgen met een stopcontact voor een oplaadstation voor meerdere apparaten.