Nikko Vaporizr, rijdt op land en op het water

nikko-rc-300x223Met autootjes spelen, de meeste van jullie zijn er inmiddels te oud voor. Behalve natuurlijk als het gaat om op afstand bestuurbare auto’s. Want die zijn gewoon vet! En zou het niet nog veel vetter zijn als deze auto’s ook over water zouden kunnen rijden? Ja toch? De Nikko Vaporizr kan zowel over land als over water rijden! Hoe cool is dat!

Een zeer complete wagen

De Vaporizr kan alles wat een normale op afstand bestuurbare auto kan. Lekker hard scheuren en scherpe bochten maken, op straat of off-road. En ook mooie stunts uithalen dankzij zijn vierwielaandrijving. Maar wat deze wagen echt uniek maakt is dat hij zich ook in het water kan voortbewegen. Geen probleem dus als je hem per ongeluk in de plomp rijdt.

Thuis op elk terrein

Je kan hem natuurlijk ook expres ter water laten en hem gebruiken om je lokale sloot of vijver onveilig te maken. De Vaporizr is ook nog een goede klimmer, je kan dus eigenlijk altijd wel een plek vinden om hem te gebruiken. Hij werkt zelfs in de sneeuw, je kunt hem gewoon het hele jaar door blijven gebruiken. Mooi toch?

Hij is dus best het overwegen waard om te kopen, die Vaporizr. Voor het geld hoef je het niet laten, want hij is goed te betalen. Het kleinste model koop je voor nog geen dertig euro. Dat is dus zo bij elkaar gespaard. Benieuwd naar deze wagen? Bekijk dan de Vaporizr in actie op land in het water.