Cadeautips voor onder de € 25,-

verjaardagscadeau'sIedereen komt wel eens in de situatie dat hij een cadeau moet kopen en totaal niet weet waar hij nu weer mee aan moet komen zetten. Mensen vinden het sowieso vaak lastig om een cadeau voor iemand van het andere geslacht te kopen. Op stuff I like dit keer ‘stuff I like’ van rond de € 25,- waarvan ik denk dat veel mensen het als cadeau zullen waarderen.

Koop een populair parfum

Veel mensen vinden het een risico om een parfum te kopen waarvan ze niet weten of de ontvanger het lekker vindt. Toch valt dit risico best wel mee als je een populair parfum koopt. Niet voor niets is het een populair parfum: veel mensen vinden deze geur lekker. Vaak zijn deze luchtjes ook niet overdreven uitgesproken, zodat de doelgroep groot is. En je kunt natuurlijk altijd de bon erbij geven mocht de ontvanger het toch niet helemaal geweldig vinden. Geef de bon er dan wel meteen bij, dan kan de ontvanger heel discreet een ander parfum kopen zonder dat het voor een van beiden gênant wordt. Een populair parfum hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Neem burberry parfum classic voor heren. Je hebt al 30 ml voor maar € 22,44.

Geef een belevenis cadeau

Er bestaan verschillende organisaties die belevenissen cadeau geven. Zo heb je de BONGO, maar de prijzen van die belevenissen liggen over het algemeen een stuk hoger. Bij pluimen heb je al cadeau’s van € 15,-. De belevenissen zin vaak wat duurder, maar een pluim kun je meer zien als een cadeaubon: de rest legt de ontvanger dan zelf bij. Zo heb je een efteling pluim van € 25,- Het goedkoopste kaartje voor de efteling kost € 32,- wat dus betekent dat de ontvanger nog € 7,- bij moet leggen. Dat lijkt me nog wel overkomelijk, toch?

Adopteer een… cadeau

Er bestaan diverse initiatieven waarmee je bepaalde biologische producten kunt ‘adopteren’. Je kunt iemand bijvoorbeeld een kip laten adopteren, waarbij de ontvanger bonnen krijgt waarmee hij 6 of 12 x een doosje met 6 biologische eieren af kan halen. Of geef iemand een appelboom cadeau. Je kunt dan in oktober zelf je appelboom oogsten: alle appels zijn dan voor jou. De kosten van het cadeau gaan op aan drie zaken: de kosten van de appels en eieren zelf, het goede doel en een deel wordt gebruikt om de overhead kosten te bekostigen.