Pijnloze en natuurlijke permanente ontharing?

natuurlijk ontharenDat eeuwige gedoe met scheren, waxen of epileren, vooral de dames onder ons vinden het vaak veel gedoe. Behalve een hoop tijd en werk kost het uiteindelijk ook behoorlijk wat geld. Er schijnt een effectieve en natuurlijke oplossing te zijn voor dit probleem: Hairnil.

Wat is Hairnil?

Hairnil is een ontharingsolie die pijnloos permanent ontharen thuis mogelijk maakt. Hairnil belooft een mooie gladde huid die na veelvuldig gebruik van het middel uiteindelijk permanent haarloos blijft. Het is milieuvriendelijke, 100% plantaardige ontharingsolie en is gebaseerd op de principes uit de ayurvedische geneeskunde. Behalve dat het uiteindelijk de haargroei voor 60 tot 89% terugdringt zou het ook nog eens je huid verjongen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en daardoor misschien juist de moeite waard om te proberen.

Hoe gebruik je het?

Ten eerste kun je Hairnil op alle behaarde plekken op je lichaam en gezicht gebruiken. Dus of je nu ongewenst haar op je bovenlip, onder je oksel, op je armen, benen of bikinilijn hebt: Hairnil is mild genoeg voor al deze lichaamsdelen. Het beste kun je eerst een ontharingstechniek gebruiken waarbij je de haren met wortel en al verwijdert. Er ontstaat dan een opening in het haarwortelzakje waardoor de olie makkelijker en dieper kan doordringen. Verwacht géén permanente resultaten als je Hairnil na het scheren gebruikt.
Voor gebruik kun je het beste je huid reinigen. Druppel daarna een hoeveelheid Hairnil op je hand en verdeel die over het gewenste lichaamsdeel. Masseer de olie zachtjes in. Herhaal deze behandeling regelmatig. Door deze herhalingen zal het haar uiteindelijk helemaal verdwijnen. Gebruik het de eerste week twee keer per dag en daarna een keer per dag. Meestal zie je het gewenste effect na een maand of zes. Bij mannelijke gezichtsbeharing kan het langer duren.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een geneeskunst die is ontstaan in India. De ayurvedische leer gaat ervanuit dat ziektes ontstaan door een disbalans tussen lichaam en geest. De behandeling is dan ook niet op de symptomen, maar op de oorsprong van de klachten gericht. Zo werkt het ook bij de ontharingsolie Hairnil: de olie draagt bij aan een gelijkmatige afgifte van diverse hormonen zodat de balans weer wordt hersteld.