Over Stuff I Like

Max en Leontine, dertigers en liefhebbers van hippe snufjes. We zijn gek op shoppen en reizen en komen regelmatig handige dingen tegen in ons leven. Dit willen we met jullie delen op Stuff-I-Like.

Max-en-Leontine

Travelling

Reizen doen we vaak en graag. We pakken de tassen en stappen in de trein of het vliegtuig naar een leuke stad. Barcelona, Kopenhagen en Brussel maar ook Delft, Groningen en Haarlem, wij zijn er geweest. In de zomer heeft kamperen onze voorkeur. Op een camping voelen wij ons ontspannen en zijn we te vinden in een relaxte stoel met een stapel boeken. Hoewel… tegenwoordig hebben we een e-reader. Als je ons zomers zoekt: we zitten op een camping in het zuiden van Europa of op de Waddeneilanden.

Shopping: design, fashion en lifestyle

Vooral Leontine houdt van shoppen. Alleen, met vriendinnen of met Max, het maakt haar niet uit. Wel heeft Leontine als tik dat ze graag shopt in een nieuwe omgeving. Het liefst shopt ze elk weekend in een andere stad. Kleine winkeltjes ontdekken in de achterafstraatjes. Dat lukt ook aardig, ze heeft elke keer weer iets leuks en unieks weten te scoren.

Waarom Stuff-I-Like?

Omdat we soms iets ontdekken waarvan het zonde is dat jullie dat nog niet weten. Stuff-I-Like is ook ontstaan omdat we beiden gek zijn op internet en bloggen. Of het nu design is, fashion, lifestyle, winkeltips of een leuke reisbestemming, op Stuff-I-Like kun je er over lezen. Kom regelmatig even kijken, of we nog een leuke tip voor je hebben. Wij doen ons best om steeds nieuws op Stuff-I-Like te zetten.

Stuff you like

Heb je tips voor ons of wil je zelf iets kwijt over iets hips waarvan je vindt dat de hele wereld dat moet weten? Mail ons dan.

Stuff-i-like

Naam*

E-mail*

Onderwerp*

Bericht*

* = Verplicht