Inbouwspot: perfect geschikt voor de strakke inrichting

inbouwspotsMet inbouwspots wordt een ruimte verlicht, zonder grootse of zichtbare lampen. Vooral in een strak interieur zullen deze spots met hun verlichting de show stelen. Inbouwspots zijn te koop in vele variaties en zijn geschikt voor de woonkamer, keuken, badkamer, eigenlijk voor elke ruimte in de woning.

New Turno geeft keus in wit of zilvergrijs

In de serie 12 Volt inbouwspots zijn diverse modellen beschikbaar; rond of vierkant, aluminium of wit. New Turno wit MR16 heeft een witte frontkleur en een diameter van 9,4 cm. Inbouw heeft deze lamp 7,2 cm diameter nodig, met een diepte van 7 cm. De lamp kan maximaal 50 watt verlichting geven en wordt geleverd zonder lichtbron en trafo. Deze zijn optioneel wel beschikbaar. New Turno is ook verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. Er ontstaat een verrassend effect als de twee kleuren wit en zilvergrijs door elkaar gebruikt worden.

Rond of vierkante modellen beschikbaar

Ook de 230 Volt lampen zijn rijkelijk verkrijgbaar. New Tria I Alu GU10 heeft alu brushed front en een afmeting van 9 x 9 cm. Deze vierkante lamp is 12×5 cm diep en wordt exclusief lichtbron geleverd. De spot is 360 graden draaibaar en 30 graden kantelbaar, waardoor bepaalde objecten in de woonkamer extra aandacht van een lichtstraal kunnen krijgen. Verhang je een schilderij, dan draai je de lamp gewoon mee. New Tria geeft maximaal 50 watt verlichting en eventueel kan hij voorzien worden van een dimbare lamp. Naast de vierkante variant is New Tria verkrijgbaar in een ronde versie met een diameter van 8 cm en in de kleur matwit. De lamp is alleen geschikt voor plaatsing binnenshuis.

Spots in de muur voor binnen en buiten

Dat inbouwspots niet alleen geschikt zijn voor het plafond bewijst muurspot Brick Mesh led koelwit. Deze wandinbouwspot is voorzien van ledverlichting in de kleur koelwit. De lamp is vervaardigd van aluminium en glas en is uitgevoerd in de kleur steengrijs. De afmeting van Brick Mesh is 20,5 x 9,5 x 2 cm, de inbouwmaten zijn 19,5 x 9 cm met een inbouwdiepte van 7 cm. Door het geruite patroon krijgt de lamp een koele en zakelijke uitstraling. Wandinbouwspots zijn in meerdere variaties verkrijgbaar en zijn vaak ook geschikt voor de buitenruimte.

Ook de badkamer kan verlicht met inbouwspots

De badkamer kan ook voorzien worden van speciale inbouwspots. Inbouwspot Bagus is bijvoorbeeld geschikt voor de natte ruimte. De spot is chroom van kleur en heeft gesatineerd wit glas. Met een diameter van 9,5 cm is deze lamp gemiddeld groot. Bagus wordt geleverd zonder lichtbron en trafo, deze zijn wel optioneel verkrijgbaar. Naast Bagus heeft de webshop diverse ronde en vierkante inbouwspots voor de badkamer verkrijgbaar.