Kinderkleding cadeau doen

trui-vintykidsMisschien is een goede vriendin van je zwanger, of een collega op het werk. Of misschien wel je eigen zus of ander familielid. Dan wordt er uiteraard verwacht dat je een cadeautje meeneemt na de geboorte. Kleding is vaak geliefd. Maar wat voor kleding koop je dan?

Merkkleding

Veel mensen kleden hun kind graag aan in kleding van een kwaliteitsmerk. Sommigen puur om het imago dat er rondom het merk hangt, maar de meesten kopen kindermerkkleding omdat het over het algemeen garant staat voor goede kwaliteit. Helaas zijn kinderen al zo snel uit hun kleding gegroeid, dat je soms toch liever kiest voor wat goedkopere kleding. Als je iemand echter kleding cadeau doet vind je het misschien ‘not done’ om aan te komen met goedkope kleding van bijvoorbeeld de Zeeman. Merkkleding is echter vrij duur en niet iedereen heeft daar genoeg geld voor. Ooit al eens aan tweedehands merkkleding gedacht?

Tweedehands kinderkleding

Tweedehands kledingwinkels hangen soms vol met muffige, versleten kleding van twijfelachtige kwaliteit. Hoewel je als je goed zoekt er vaak wel iets leuks tussen vindt, zul je als je echt iets speciaals zoekt het waarschijnlijk niet tegenkomen. Je zult er dan waarschijnlijk ook niet snel aan denken om tweedehands kleding online te kopen, aangezien je dan niet op de kwaliteit kunt controleren en het aanbod vaak gering is. En iemand tweedehands kleding cadeau doen, dat vind je misschien sowieso niet kunnen. Maar wat als die tweedehands kleding van een goed merk is, praktisch nieuw en van onberispelijke kwaliteit? En als het assortiment zo groot is, dat het te vergelijken is met een winkel met nieuwe kleding?

VintyKids

Bij VintyKids, een online shop met uitgebreid assortiment aan tweedehands merkkinderkleding, vind je enkel dit soort goede kwaliteit kinderkleding. Alle kleding gaat door een strenge kwaliteitscontrole, waarbij het wordt gecheckt op vlekken, geurtjes en overige kwaliteitskenmerken. De kleding is maximaal twee jaar oud, dus je bent er zeker van dat de kleding nog prima binnen het modebeeld van nu past. De kleding ziet er zo goed uit, dat niemand zal raden dat je het tweedehands gekocht hebt.
Naast babykleding vind je er ook kleding voor oudere kinderen. Het assortiment loopt vanaf maat 50 tot en met maat 176, dus of je nu iets zoekt voor een baby, of voor een meid van 15, grote kans dat je er iets leuks vindt. Afhankelijk van het assortiment vind je er ook riemen, tasjes, sjaals en andere accessoires.