Nooit Meer Plots Een Lege Smartphone

Duracell-Mobiele-OpladerHeb je er ook zo’n hekel aan dat je smartphone zo snel leeg is? Hoe beter de smartphones worden, hoe langer ze meegaan, maar nog altijd zou ik veel langer met de batterij willen kunnen doen dan mogelijk. Gelukkig is er nu een handige, zeer compacte mobiele oplader te koop die ervoor zorgt dat je tot zo’n vijf uur extra van je mobiele telefoon (of ander compatibel apparaat) gebruik kunt maken: de Duracell Oplaadbare Mobiele Oplader.

De Duracell Oplaadbare Mobiele Oplader

Deze mobiele oplader kun je gemakkelijk op je mobiele apparaten aansluiten via de kabel met Micro en Mini-usb tip. De Duracell Mobiele Oplader is geschikt voor alle Micro- en Mini-usb gevoede smartphones. Ook je iPod en iPhone kun je opladen met behulp van je Apple USB kabel en ook andere usb-oplaadbare apparaten zoals e-readers, muziekspelers en (bluetooth) oortelefoons kunnen met dit apparaat worden opgeladen. Een ander voordeel is dat je de oplader ook als verlengstekker kunt gebruiken. Je kunt met de oplader namelijk meerdere apparaten tegelijk opladen.

Hoe werkt de Duracell Mobiele Oplader?

Zodra je telefoon bijna leeg is sluit je hem met behulp van de juiste stekker aan op je Mobiele Oplader. Klaar is Kees! Je mobiele oplader raakt zelf na verloop van tijd echter ook leeg, houd daar wel rekening mee. Het LED-lampje op de oplader geeft aan hoeveel energie hij nog heeft. Thuis kun je hem via het stopcontact weer opladen.

Kenmerken van de Duracell Mobiele Oplader

De capaciteit van de oplader is 1800 mAh, wat ervoor zorgt dat je tot vijf uur extra gebruik kunt maken van je smartphone, tablet, of ander compatibel apparaat. De oplader is 78 x 45 x 19 millimeter groot (lxbxh). De Duracell Mobiele Oplader is in verschillende winkels (ook online) verkrijgbaar vanaf zo’n € 30, – . Er is ook een minder krachtige mobiele oplader van Duracell beschikbaar waarmee je zo’n drie uur langer gebruik kunt maken van je mobiele telefoon of tablet en dergelijke. Deze laatste variant beschikt over 1150 mAh.